Innovaatioseteli

100% tuki innovaatiokehitys rahoitamiseen! 

Innovaatioseteli

Mikä se on?

Innovaatioseteli on Business Finlandin 100% tukirahoitus tarkoitettu yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea. Innovaatiosetelin kautta voit rahoitaa laskut jopa 5000 euron (+ alv.) arvosta. Työn tarjous räätälöidään tarpeidesi mukaan. 

Innovaatioseteli

miten se toimii?

Innovaatioseteli on siis kustannustehokas tapa aloittaa kehittämään tuotettasi tai palveluasi. 

Innovaatiosetelin kautta voit rahoitaa kaikki nnovaatiotoimintaan liittyvien työt, esimerkiksi työpäjät, tuote tai palvelu kehitystyöt, kansävälistymistyöt ja konsultointi.

Avustus maksetaan yrityksellesi sen jälkeen, kun olet hyväksynyt ja maksanut Hivemindin toimittaman työn.

Innovaatioseteli palvelupakettimme

Tyypilinen Innovaatioseteli-palvelupakettimme koostuu yleensä vähintään kahdesta vapaavalintaisesta työpajasta sekä konsultoinnista työpajojen välillä. Palvelupakettiin on kokonaisuudessaan hyvä varata aikaa noin yksi kuukausi. Innovaatiosetelillä ostettava (5000 euron + alv. 0%) pakettimme etenee yleensä näin:

  • Alkukartoitus (jossa käymme läpi tavoitteesi ja toiveesi sekä autamme Innovaatiosetelin hakemisessa)
  • Ensimmäinen työpaja, joka kestää 4,5 tuntia (Turun toimistollamme tai etänä)
  • Konsultointia
  • Toinen työpaja, joka kestää 4,5 tuntia (Turussa tai etänä)

Työpajojen ja konsultointien aiheet kannattaa valita yrityksesi tarpeiden mukaan, ja keskustelemme mielellämme palvelupaketin räätälöinnistä. Palvelumme toteutetaan englannin kielellä, ja pääset tutustumaan esimerkkeihin työpajoistamme tästä.

Innovaatiosetelin hakeminen

Palvelupakettiimme sisältyy apumme jo Innovaatiosetelin hakuvaiheessa. Innovaatiosetelin hakemista ja hakemusta on hyvä pohtia yhdessä palveluntarjoajan kanssa, koska näin yrityksesi palvelutarve ja tavoitteet tulevat kuvatuksi tarpeellisella tarkkuudella. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat päätöksen Business Finlandilta nopeimmillaan viikossa. Innovaatiosetelin hakemisessa autamme seuraavilla tavoilla:

  • Esittelemme, millaisia asioita hyväksytyissä hakemuksissa painotetaan
  • Kehitämme ideaasi yhdessä kanssasi niin, että idea soveltuu Innovaatiosetelin hakemiseen
  • Otamme suunnittelussa huomioon myös polkusi tai innovaatioprosessisi Innovaatiosetelistä eteenpäin, jotta yritystukien ja rahoituksen hakeminen mahdollistuu sinulle myös jatkossa